Jag blir så himla irriterad!

Så kapitlet kommer förhoppnings vis idag ska skriva så mycket jag kan men idag hände en sak jag inte riktigt kan hantera. Mina skor blev blöta och ehm mina jacka också! Det var för typ 5 minuter sen när jag gick ifrån bussen. En kille frågar om jag kan öppna hans flaska. DU KAN VÄL FÖR I HELVETE ÖPPNA DEN SJÄLV ÄR DU EN MUS ELLER? Ville jag skrika. Men jag tog mig samman och sa "nej" och det fanns ett hål i botten av flaskan så han sprutade vatten på mig! Något jag hatar är att bli blöt och mina skor tål inte vatten! 
Men nu till något helt annat. Idag kom det en ny kille till min klass. Det här var min första tanke hoppas han är snygg och snäll. Imorse när jag såg honom flippade jag nästan ut! Han är min kompis Emilias kompis. Och jag längtar inte tills imorgon när han börjar på riktigt. Han var bara i skolan under mentors tiden... Men Aja Hejdå babes!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

justinnovell.webblogg.se

Dagarna går och jag vet fortfarande inte hur jag blev räddad efter bilolyckan som hände för ett halvår sen. Mina föräldrar är borta, döda. Men ingen vet hur jag klarade mig. Jag lever nu med min moster och bror. Men när skolan börjar igen efter sommarlovet ser jag killen jag såg samma kväll som mina föräldrar dog. Killen jag helt plötsligt får känslor för. Allt jag hållit inne i månader, som känns som år, kommer ut. Different type of humans är en novell om kärlek, vänskap och hemlig

RSS 2.0