Smiling is the only thing I do

Hej jag vanade upp till världens finaste kommentar! Och jag skulle vilja dela med mig av min lycka till er. 
Så här är den fina kommentaren:
Hej Sandra! Vet inte om du kommer ihåg mig från biebzstory.blogg.se. Alla dina kommentarer var helt underbara, du är helt underbar! Vill iaf säga att jag börjat igen fast med en ny start på bizzlestory.blogg.se. Hoppas du kommer ihåg mig, kram ^^<3.

Asså omg jag var helt ordlös! Liksom det var jue bara så sött att hon tagit sin tid att kommentera på min blogg, liksom det betyder jättemycket för mig. Hon är verkligen helt underbar! Sådana kommentarer gör min dag! dom är helt underbara! 
 
Kommentera i alla fall på kapitel 8 det har varit uppe sen i lördags! Och aa tack för att ni kommenterar (dom som ommenterar)
 
kapitel 8 ligger här under!
 
Läs och kommentera så gör ni min dag bättre!!<3
 
hejdå!
Love you!<3

Different Types Of Humans -8-

20 december 2012 - Tilly’s perspektiv

Det hade gått någon vecka sen jag hade avbrutit min och Justin’s vänskap, jag hade inte direkt räknat dagarna det hade varit lite knäppt. Men jag har inte pratat med honom sen dess heller. Jag har inte kollat på honom i korridoren heller för den delen, jag hade bara gått förbi honom. Jag har ignorerat hans meddelanden. Jag har läst alla hans meddelanden och känt hur skuldkänslorna bubblade upp inom mig, men det var något jag behövde göra, han påminde mig om Matt, och Matt är kopplade tillmina föräldrar så jag försökte göra mig av med båda men det var lite svårare att bli av med Justin. Justin har känslor för mig så det är svårare att bli av med honom men han började fatta att jag inte ville ha något med honom att göra. Det vill jag egentligen då jag fallit för honom som en pannkaka. Men det var inte så mycket jag kunde göra åt det! Jag hade panik och det kändes som att han undanhöll någonting från mig, något viktigt som jag behövde veta. Jag kunde inte leva med att han undanhöll något för mig, jag trodde vi var närmre än så. Terminen var slutade idag. Det var jul om 4 dagar och det skulle vara min och Jake’s första jul utan mamma och pappa. Det var även vår första jul med moster Jenna. Det skulle bli kul att äntligen få fira jul med henne men jag hade trott att när vi skulle fira jul med Jenna så skulle mamma och pappa vara här med oss, och inte bara i våra hjärtan. Men vad skulle jag göra om inte inse fakta att det var mitt fel att mamma och pappa dog, att hela den kvällen var ett stort misstag, och allt var mitt fel, det var mitt fel att jag och Matt gjorde slut, det var mitt fel att mamma och pappa behövde komma och hämta mig när jag lika gärna kunde gå hem, det var mitt fel att vi åkte av bron. Om jag bara hade stannat hemma och inte gjort slut med Matt så hade mamma och pappa varit här, dom hade firat jul med oss. Vad ska jag göra för att ställa allt till rätta? Allt dåligt som hänt var pågrund av mig.


Ingens perspektiv

Medan Tilly försökte komma på något hon kunde göra för att ställa allt till rätta så satt Justin och Selena på en bänk i parken och åt glass. Dom skrattade åt gamla minnen och brydde sig inte om någon gick förbi och kollade konstigt på dom. Men det var inte bara det som hände vid samma ögonblick. Nelly gick fram och tillbaka i sitt rum, funderade på om hon skulle trycka på ring eller inte, på skärmen var hennes bästa kompis nummer inslaget. Men hon kunde inte riskera att Tilly fick reda på det som gått i släkten Wilder i generationer. Ingen i hennes släkt hade någonsin berättat för någon om deras hemlighet. Dessutom visste hon om Justin och Jason, vilka dödliga djur dom var. Nelly och hennes släkt hade aldrig gillat Bieber-släkten. Men vad hände egentligen mellan Wilder's och Bieber's? Jo det ska jag berätta för dig! Det var den 11 oktober 1910....


Det var en regnig oktober dag. Justin och hans bror Jason satt hemma och pratade. Dom försökte komma på en plan till att förstöra hela varulvssläktet. Men när dom äntligen kommit fram till en plan kom ex flickvännen Selena Gomez in i vardagsrummet. Killarna suckade frustrerat och Justin drog en hand genom håret.

"Vad händer här då?" Frågade hon tillslut. Ingen svarade, dom ignorerade henne och gick förbi henne ut ur rummet. Varulvarna skulle dö tyckte dom. Dom hade inte tid med henne och hennes babblande just då. Dom hade en plan att genomföra och det var snabbt.


Samtidigt var familjen Wilder utspridda i att eget hem. Herr och fru Wilder satt i soffan och läste tidningen samt stickade. Deras söner Gabriell, Adam och Matias satt på golvet framför dom och lekte med en boll, deras söner var 17 år och hade lärt sig allt dom kan av sin egna far men det var inte tillräckligt med saker, dom behövde mer tid men det fick dom inte. Dom hade också en syster Nelly hette hon och nej det är inte Tilly's bästa vän utan en förfäder till henne. Hon satt i alla fall bredvid sin mor i soffan och kollade på när hennes mor stickade henne en halsduk. Den var i vit och grå ull från deras får som dom hade ute på tomten. Dom hade också hönor, kor, hästar, grisar och andra olika slags djur. Men plötsligt så bankar någon på dörren, vargarna hoppar skrämt till och kollar på vara dra i chock.

"ÖPPNA DÖRREN! VI VET ATT NI ÄR DÄRINNE!" Dom hör på rösten att det är Jason Bieber som skriker och gör därför ingen insats till att öppna dörren. Dom visste att dom var starkare än vampyrerna utanför dörren. Men utan att ha hunnit blinka så var dörren uppslagen och där stod Justin, Jason och tro det eller ej men där stod också Selena. Hon var tjej men hon var starkare än både Justin och Jason tillsammans. Helt otroligt jag vet men hon var äldre än dom och det gjorde henne starkare. Selena var runt 200 år gammal. Vargarna brydde sig inte så mycket om dom, dom bara fortsatte med det dom höll på med. Men vampyrerna var smarta och följde planen som om dom hade sagt att dom skulle göra. Vargarna hörde ett skrik, ett tjejskrik och Nelly var försvunnen. Tack vare vampyrernas förmåga att springa snabbt. Det var ju då en fördel, men dom var inte lika starka som vargarna.


Nu var det krig, det var här allt började, hatet mellan dom olika typer av människor. Vargarna mot vampyrerna. Allt hände så fort så inte en Justin och Jason kommer ihåg detta ögonblick idag, men det som hände var att dom dödade Nelly, den ända personen som dom lyckades döda. Kriget mellan dom håller på än idag. Men dom är inte lika våldsamma längre.


Det var det som hände mellan dom och Nelly fick inte visstas i samma rum som Bieber syskonen. Vilket var svårt för henne då dom gick i samma skola och hade några lektioner tillsammans. Men det stoppade henne inte från att inte gilla honom eller rättare sagt hata honom. Men sen så hade hon ju råkat trycka på ring och hon hörde Tilly’s på andra sidan luren.

“Hallå? Nelly? Vad är det?” jag drog in ett djupt andetag och berättade den hemlighet jag aldrig berättat för någon.

“Tilly, jag måste berätta en sak för dig, men du måste lova att inte berätta för någon!” det blev tyst i luren, men jag kunde höra hennes andetag så jag visste att hon inte lagt på.

“Okej, berätta vad det är! Du vet att jag inte berättar dina hemligheter för någon gumman!” Jag andades ut och tänkte på hur jag skulle berätta det för henne.

“Möt mig i skogen bakom skolan, du vet där dom gamla varulvarna dog 1910 du vet?”

“Okej, vi möts där om 20 minuter! Hejdå”

“Hejdå”

Hejsan svejsan. det var länge sen. haha en aa det är uppe nu i alla fall så ni får ha en bra dag då. Hejdå!
Fråga: hur ofta handlar ni på mcdonald's?

I know that you can make me smile!

Hej!
Jag sitter faktiskt och skriver och fixar ett collage här, men det blev lite oväntat mycket på min hjärna så det har blivit över 1000 ord, vilket är ganska bra men ja ska bara skriva klart det jag håller på att skriva men så länge kommer en liten sneak peak och jag kommer dela upp det i två delar för annars kommer det ta hela dagen att skriva. Men aa här har ni en liten sneak peak!
 
Sneak Peak - kapitel 6 
 
Ingens perspektiv
Medan Tilly försökte komma på något hon kunde göra för att ställa allt till rätta så satt Justin och Selena på en bänk i parken och åt glass. Dom skrattade åt gamla minnen och brydde sig inte om någon gick förbi och kollade konstigt på dom. Men det var inte bara det som hände vid samma ögonblick. Nelly gick fram och tillbaka i sitt rum, funderade på om hon skulle trycka på ring eller inte, på skärmen var hennes bästa kompis nummer inslaget.

Vi hörs senare idag då:D
Hejdå
love ya<3

It's on the way

Tja! Jag vet att det är fredag och jag ska skriva färdigt kapitlet nu! Jag har varit väldigt upptagen men nu har jag äntligen tid att skriva på det men det kommer ikväll eller imorgon på dagen! Jag lovar. Men det är lite stressigt just nu... Men jag jobbar på det just nu! Jag bjuder på en liten bild så länge!:)

You're my world baby, just you and no one else

Hej! Jag är sjukt ledsen att de inte kom något kapitel i fredags igen!! Jag hade fullt upp hela veckan! Det var liksom plugg hit å dit och sen var det bråk och fan hans moster! Ursäkta språket... Men det har varit lite fullt upp den senaste veckan hoppas ni förstår!! Men ska försöka få upp de på fredag!!!! 
Bye love you!<3

Something like that

Hej jag vet att det inte kom något kapitel i fredags men jag hann inte skriva klart det. Men det kommer ut nu på fredag istället. Jag är just nu på landet och kommer åka hem imorgon. Men jag ska mest plugga idag och sen skriva lite ikväll. Så nu måste jag plugga!

It's all about the candy

Hejsan! 
Jag vet att uppdateringen är sämst men jag kom faktiskt på ett bra schema för mig nu! Men anledningen till så lång väntan år för att jag inte riktigt har haft tid. Saker har kommit upp och igår när jag tänkte sätta mig och skriva började jag istället planera kapitlet, skumt jag vet. Men jag har dessutom fastnat för en sjukt bra fan fiction, jag började läsa den igår morse. Men iallafall så ska jag skriva lite nu innan jag ska gå upp och kanske på bussen beror på hur mycket jag och min kompis snackar (om killar...) men aa vi ses! 
Love you<3

Mitt schema:
Måndagar - Teater, skrivs på vägen hem 
Tisdagar - Skriva på kapitlet!
Onsdagar - skriva på kapitlet
Torsdagar - göra collage 
Fredagar - läsa igenom kapitlet på väg hem från skolan och publicera när jag kommer hem!
Lördagar - börja på nästa kapitel.
Söndagar - HOMEWORK TIME

Kapitel 7 - Different Types Of Humans

 

Previously:

"Justin..." Sa någon bakom oss men avbröt sig själv nästan direkt. "Wow och vad pågår här då?" Frågade Jason med en retsam ton och jag drog mig ifrån Tilly "inget" sa jag tvärt och kollade på Jason som kollade mystiskt på oss. Jag log lite och tog tag i Tilly’s hand för att dra in henne på rummet och stängde därefter dörren.

 
 
Tilly’s perspektiv

Rädslan gick mig från tårna till toppen när Justin inte lyssnade på mig. Han låste endast dörren och vände sig om. “Tilly du måste lita på mig när jag låser dörren. Jag försöker bara skydda dig från Jason.” sa Justin medan han kollade mig djupt i ögonen och jag kände hur jag sakta smälte bort av hans blick. Hans vackra bruna ögon fick mig helt knäsvag. Om jag måste erkänna det så så såg självklart bra ut. Det gick inte att förneka. Han var så underbar!


Justin’s perspektiv

Jag stod och kollade Tilly i ögonen. Hon var så vacker från topp till tå. Hon fick mig alltid okoncentrerad. Hon fick mig att tänka på annat! Hon var som en ängel. Hon var inte lik Selena eller mina andra ex på något sätt. Tilly var annorlunda, så omtänksam och jag förtjänar henne egentligen inte henne. Jag är ett monster som inte hon vet om egentligen. Vilket är helt mitt fel då jag inte har berättat om det för henne. Hon behöver inte känna skrek pågrund av mig. Jag vill ju ha kvar henne i mitt liv, men om det gällde att jag behövde ljuga för henne då och då så var jag villig att ta chansen. Hon var den enda som gjorde så att mitt liv såg ljust ut. Jag älskar henne, men om inte hon älskar mig tillbaka får jag väl stå ut med det.


Två dagar senare:

Det hade gått två dagar sen Tilly och jag hade varit ensamma på mitt rum. Men nu har det gått två dagar och allt var annorlunda, Tilly var annorlunda. Kyssarna vi delat har blivit mycket mer…. Intensiva…? Säger man så? Okej det kanske inte var det bästa sättet att beskriva det på men det var sanningen. Hon kanske gillade mig mer än som vän ändå? Eller jag kanske har fel?


Just nu var det historia lektion och jag var lika borta som vanligt. Det enda jag kunde tänka på var Tilly’s fina ögon. Varför var hon så underbar? Hon fick mig att känna mig mänsklig igen. Det var helt otroligt att hon fick mig att känna som jag gjorde. Men det jag önskade mest av allt var att hon skulle känna samma sak för mig, som jag gjorde för henne.


Skolan var slut och jag gick bort till Tilly’s skåp för att vänta på henne där. Efter bara någon minut kom hon mot mig och log när hon såg mig. Jag log tillbaka mot henne. Hon öppnade såpet ocg tog fram sina grejer och slängde in hennes böcker. Hon stängde sen skåpet innan hon vände sig mot mig och log. “Ska vi gå?” frågade hon och log större och mer bedårande än någonsin. Jag nickade och började gå mot utgången med Tilly bredvid mig. Vi kom ut på parkeringen och gick bort mot min bil. Vi satte oss i bilen och började köra hem till Tilly. Jag stannade utanför Tilly’s hus. Vi sa hejdå och kramades snabbt innan hon hoppade ut ur bilen och gick upp mot dörren som ledde in till hennes hus. Hon försvann bakom dörren och jag körde mot mitt egna hus som låg 10 minuter ifrån Tilly. Jag kanske borde berätta för henne. Hon förtjänar att veta! Men jag kan inte berätta det för henne, hon förtjänar att leva sitt liv utan att veta vad jag är och vad jag gör. Jag är ett monster men hon kan inte få veta, det är farligt.Eftermiddagen gick och kvällen kom. Tilly hade inte hört av sig så jag antar att hon var säker. Jag kanske oroade mig för mycket för henne men vad skulle jag göra? Hon var det bästa som hänt mig och jag kunde verkligen inte låta bli att inte bry mig.

Selena kom in i mitt rum och ställde sig bredvid mig där jag satt på stolen vid skrivbordet. Hon kollade med en äcklad min på alla läxor och paper som låg utspridda på skrivbordet.

"Jag fattar inte varför du fortfarande går i skolan" sa hon, fortfarande med blicken på skrivbordet, hon vände upp blicken och höjde ett väl noppat ögonbryn. Jag öppnade munnen för att säga något när hon bet sig sexigt i läppen. Hon visste att det var en av mina svagheter. Men när hon gjorde så såg det bara bitchigt ut. Så tullslut sa jag; "Och jag fattar inte varför du är här" hon la huvudet på sned och kollade på mig tills hon öppnade munnen och kollade bort medan hon pratade.

"Jag kom tillbaka för att jag älskar dig" hennes ord chockade mig. Det var hon som lämnade mig för 125 år sen ungefär. Det var hon som krossade mitt hjärta och ändå är det inte hon som går vidare det är fucking jag! Okej Justin ta det lugnt!


Tilly’s perspektiv

Jag satt ensam på mitt rum med telefonen framför mig. Justin’s kontakt var uppe och jag skulle precis trycka på “ring” när Jenna öppnade dörren och kom in. Hon satte sig bredvid mig på sängen och började genast att prata. “Tilly, vad är det? Du har inte pratat med mig sen du gick hemifrån i lördags, varför? Har Justin gjort något? Vill du prata om det?” frågorna kom ut farandes ur hennes mun och jag kollade bara på henne och försökte komma på vad ag skulle säga till henne och inte “Jenna, jag och Matt har gjort slut, och det krossade mig men jag mår bättre nu” jag log mot henne och hon log tillbaka. “Det var tråkigt att höra. Men vad är det mellan dig och Justin då?” frågade hon, jag kollade först oförstående på henne innan det gick in för mig att hon sagt det jag trodde att hon sagt. “Jag och Justin är bara vänner” sa jag och kollade ner på telefonen. Men jag gillar honom väldigt mycket. Ville jag bara lägga till men jag orkade inte ha den jobbiga diskussionen om allt jag borde göra och sen så ville jag inte se hennes retsamma smile när Justin kommer hit. “Åh vad tråkig du är. Justin är ju en jättesnygg ung man och trevlig är han också. Du kan inte säga att du inte har några som helst känslor för honom” hon slog ut med armarna medan hon pratade. Jag skakade på huvudet som svar. “Men ehm Jenna jag åste plugga nu så kan du gå och börja med maten eller något?” Hon nickade och gick ut från mitt rum utan ett ord. Jag plockade upp telefonen jag lagt ner bredvid mig och slog in koden till mobilen. Jag tryckte på “ring” och 2 signaler gick innan han svarade. “Justin” sa han och jag öppnade munnen och skulle precis säga det jag behövde säga när han han förre “Tilly? Har det hänt något?” jag skakade på huvudet, men kom sen på att han inte kunde se mig. “Nej, inget har hänt jag måste bara säga en sak som är väldigt viktigt så snälla bara lyssna” sa jag och pratade för fort för mitt eget bästa. När jag var klar insåg jag att jag hade hållit inne andan. “Okej jag lyssnar” sa Justin tveksamt. Jag tog ett djupt andetag och öppnade munnen “Justin, jag gillar dig mer än som vän. Men jag vill inte ha en pojkvän och jag vill inte att vi ska vara vänner heller! Mitt liv har förstörts pågrund av dig så snälla glöm mig! För jag kommer att glömma dig!”


Justin’s perpektiv

Hennes ord hög mig i hjärtat det gjorde dom verkligen. Vad hade jag gjort för fel? Du är en vampyr, du gör mycket fel! Sa en röst i mitt huvud. Tänk om hon hade fått reda på det. Tänk om någon hade berättat för henne om att jag var en vampyr. Och den enda som skulle göra det är antagligen Selena eller Jason. Men det är mest troligt att det är Selena. Selena stod fortfarande bredvid skrivbordet jag satt vid. Ingen hade sagt något sen Tilly hade ringt. Jag ställde mig upp framför Selena och la händerna i kors över bröstet “Selena, vad har du sagt till Tilly?” hon kollade oförstående på mig. “Vad menar du Justin?” jag suckade och drog en hand genom håret. “Sa du något till Tilly om mig? Eller dig eller Jason? Och Selena jag vill att du är ärlig! Och om du säger sanningen kan du få dom där skorna du ville ha igår” det funkade alltid att säga att hon skulle få någonting om man ville ha sanningen. “Nej, jag har inte pratat med henne! Jag lovar hon kanske bara inte vill vara vän med dig längre du vet ju att det händer ibland beroende på vad det är för person." jag såg på henne att hon tala sanning så jag gav upp. Jag suckade och ställde mig upp, jag gick fram till dörren för att börja gå ner till hallen när Selena började prata; "Var ska du?" Frågade hon och jag vände mig om för att kolla på henne "Du ville väl ha dom där skorna" hon kollade chockat på mig som om hon sett ett spöke. Jag visste hur gärna hon ville ha dom där skorna så why not liksom. Hon nickade ivrigt som ett barn på julafton. Selena och jag hade varit med om mycket tillsammans men jag kom aldrig över henne helt, det finns fortfaranade en liten del kvar av mig som älskar henne. Men inte lika mycket som jag älskar Tilly. Tilly, flickan som jag helst inte ville tänka på.


Selena och jag gick fram på gatan inte långt ifrån gallerian. Vi pratade om gamla minnen, saker som vi hade gjort tillsammans under åren tillsammans. Om alla pinsamma och roliga saker vi utsatt varandra för, men också hur bra vårat förhållande hade varit dom två åren vi varit tillsammans. Alla bråk vi hade under tiden vi varit tillsammans, låtarna jag hade skrivit till henne. Exakt allt. Vi kom fram till gallerian och vi slutade skratta. Vi bestämde att först gå och ta en fika, jag beställde bara en kaffe på starbucks då jag inte ville ha något annat.

 
Hej! Det var trevligt att se er igen (inte bokstavligt dock) en i alla fall så här är det! Smått och gott! Men ja jag vet inte vad jag ska säga mer! Det är första april och ja jag älskar er! Men jag vill ha minst 2 kommentarer på det här kapitlet om jag ska stanna kvar på bloggen. Haha såklart jag stannar ändå men det hade varit kul om jag kunde se era bilder. Men aa nu måste jag göra mina läxor.-.- 
Fråga: längtar ni till något speciellt?
Svar: Jag längtar tills vi ska ha premier på teatern! Jag är sååå taggad och det är inte långt kvar! Det är 41 dagar kvar och jag vill bara att det ska bli den 12 maj nu!!!!!! Haha hejdå babes!:*<3

justinnovell.webblogg.se

Dagarna går och jag vet fortfarande inte hur jag blev räddad efter bilolyckan som hände för ett halvår sen. Mina föräldrar är borta, döda. Men ingen vet hur jag klarade mig. Jag lever nu med min moster och bror. Men när skolan börjar igen efter sommarlovet ser jag killen jag såg samma kväll som mina föräldrar dog. Killen jag helt plötsligt får känslor för. Allt jag hållit inne i månader, som känns som år, kommer ut. Different type of humans är en novell om kärlek, vänskap och hemlig

RSS 2.0