Haha hej

Så nu kommer ni nog bli riktigt sura på mig nen det var ett skämt!!! Haha skulle aldrig sluta!! Och om ni nu undrar vad jag snackar om så kan jag ber er läsa inlägget under 👇 och om ni inte vill det kommer det här:
Förlåt att jag inte hann lägga upp kapitlet varken igår eller idag! Men det är för att jag har tänkt!! Jag tycker inte att det är någon menning med skrivandet så jag lägger ner den delen av mig själv.. Visst jag älskar det men jag vill inte publicera mina noveller längre! Det tar för mkt på min fritid och det har lett till bråk bland mina kompisar... Och jag har inte så mkt tid att skriva! Jag är jämnt upptagen!! Så det här är mitt farväl!! Hejdå!!
Det har varit trevligt för dom få kommentarerna jag fick men det var inte tillräckligt för att få mig att må bra!!

Så visst jag fick knappt några kommentarer och jag tycker det borde ändras! Men jg kan inte heller tvinga er att kommentera! Det tycker jag är lite fel! Men jag sitter i dagar och skriver kapitel när det tar kanske endast några timmar för andra. Men under den tiden letar jag också bilder som skulle passa in! Jag har runt tio flikar uppe varje dag och jag stänger aldrig av datorn vilket har gjort den väldigt seg och dan så det tar ännu längre tid! Och just nu håller jag på med två saker! Skriva på kapitel 7 och gixa med alla personer som ska vara med. Liksom jag ska göra runt tio collage med fyra bilder på varje person och skriva samtidigt! Vissa skulle kalla det omöjligt men det gör inte jag då jag inte tycker att det är omöjligt! Men jag skulle i alla fall vilja ha mer kommentarer på nästa kapitel som förhoppningsvis kommer upp idag eller imorgon beroende på hur sårad jag är. Okej jag vill bara gråta så sårad är jag men jag har en jobbig tid och jag hatar en kille samtidigt som jag älskar honom. Så det kanske kommer imorgon eller på tisdag! Vi får se!! Hejdå! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

justinnovell.webblogg.se

Dagarna går och jag vet fortfarande inte hur jag blev räddad efter bilolyckan som hände för ett halvår sen. Mina föräldrar är borta, döda. Men ingen vet hur jag klarade mig. Jag lever nu med min moster och bror. Men när skolan börjar igen efter sommarlovet ser jag killen jag såg samma kväll som mina föräldrar dog. Killen jag helt plötsligt får känslor för. Allt jag hållit inne i månader, som känns som år, kommer ut. Different type of humans är en novell om kärlek, vänskap och hemlig

RSS 2.0