Happy Valentines Day!!

Hejsam svejsan!
Idag är det ju alla hjärtans dag så jag tänkte (även fast jag inte gillar den här dagen) att jag ska skriva ett så romantiskt kapitel som möjligt och sen kommer det upp antingen ikväll eller imorgon! 
Förresten hur har eran dag varit? Och vad har ni gjort?
Jag själv har ju som vanligt varit skolan... Sagt att mitt ex ska ge mig choklad för att han faktiskt sa att han skulle ge mig choklad idag... Men ehm det var innan vi gjorde slut som sagt... Men aa sen slutade jag sent och sen så följde jag efter två killar i min klass sen dissade dom mig... Vilket inte va så kul... Men aa jag vet att han fortfarande gillar mig så det va kul att se honom så irriterad.... Eller det fick jag se förra veckan också men ändå! 

Men i alla fall så ska jag skriva lite på kapitlet nu! Och sen när jag kommer hem så ska jag äta något och sen skriva lite till och sen äta choklad/choklad hjärtan (om det finns det såklart annars blir det vanlig choklad) och aa sen skriva så mkt som möjligt! 
Men aa hejdå!!! Love ya


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

justinnovell.webblogg.se

Dagarna går och jag vet fortfarande inte hur jag blev räddad efter bilolyckan som hände för ett halvår sen. Mina föräldrar är borta, döda. Men ingen vet hur jag klarade mig. Jag lever nu med min moster och bror. Men när skolan börjar igen efter sommarlovet ser jag killen jag såg samma kväll som mina föräldrar dog. Killen jag helt plötsligt får känslor för. Allt jag hållit inne i månader, som känns som år, kommer ut. Different type of humans är en novell om kärlek, vänskap och hemlig

RSS 2.0